La noi puteti opta pentru un pranz sau o cina rafinata si eleganta, intr-un spatiu cu o cromatica placuta, calda.  Stilul modern combinat cu cel clasic, fac din restaurantul nostru un loc perfect atat pentru mese de afaceri cat si pentru alte evenimente speciale.

Cand vine vorba de alegerea unei sali pentru celebrarea nuntii, botezului, sau a oricarui eveniment este foarte important pentru toata lumea ca acest un eveniment sa fie elegant, memorabil si confortabil.

Cu o varietate de pachete combinate pentru evenimente de orice dimensiune, exista, fara îndoiala
Restaurant Romantic, perfect pentru orice ocazie. Suntem experti si ne vom asigura ca nimic nu va trece cu vederea. Ne-am gândit deja la tot pentru tine.

Va oferim pachete care sunt adaptate la evenimentul dvs., mari sau mici la preturi deosebit de avantajoase.

Romantic poate fi dimineata coltul tau de liniste pentru cafea si mic-dejun, la amiaza locatia ta secreta pentru pauza de masa, seara va fi locul de retragere la muzica buna si bauturi fine iar noaptea spatiul de petreceri cu lume si muzica alese cu mare atentie.

Bea o cafea  in timpul zilei sau o bere seara, intr-un ambient cu adevarat Romantic.

Piscina Romantic este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cu dotari la standarde foarte inalte, vegetatie luxurianta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.

Facilitatile si conditiile de inalta calitate fac ca piscina Romantic sa fie considerata una dintre cele mai bune locuri din Focsani pentru a petrece timpul liber.

Din dorinta de a oferi parintilor o solutie adecvata pentru ocuparea timpului liber al copiilor, am lansat proiectul  Loc de joaca si de petreceri pentru copii. Parinti la randul nostru, suntem hotarati sa punem la dispozitia micilor nostri vizitatori un spatiu de joaca plin de surprize distractive , o lume aparte, o lume fericita doar pentru copii.

Locul de joaca Romantic  ofera pentru copii de toate varstele tobogane, labirinturi, trampoline, , petreceri organizate, aniversări, serbări si multe alte cadouri şi surprize pentru copilul tău!

Oferta speciala